Vinter i lufta, kake i kroppen.

Endelig helg..

Og denne lørdagen har vi tatt helt fri! Dagen ble igjen tilbragt i Stavern.

Lykke var meget klar for pizza da vi rundet hjørnet mot Det Gule Galleri. Men man kan ikke spise pizza hver dag.. Så da ropte hun på kake. Og siden det var lørdag, ja det ble det litt kake. På deling da. Den ungen er altfor glad i søtsaker. Før Lykke ble født så sa jeg at hun kun skulle ha treleker og ikke smake godteri før hun var stor.

img_4126

Virkeligheten ble ikke helt slik.. Huset er fullt av leker med høy lyd, skrikende farger og de er i plastikk. Rosiner liker hun, men hun er mer opptatt av kjeks. Synes det er vanskelig å si at du må vente til lørdag. Hun vet jo ikke forskjell på dagene. Eneste hun vet er at i helgen får hun ikke reise til barnehagen. Noe hun blir like skuffet over hver helg. Det første hun sier når hun står opp hver dag er “Barnehagen?” Eller egentlig sier hun Arne.. Same, same but different. 🙂

img_4155 img_4161

Uansett.. Lørdager er fine dager.. Kjenner jeg gleder meg til vi skal flytte til Stavern hvor vi bare kan tusle en kort gåtur, så er vi nede i “byen”. Helt perfekt!

img_4164

I dag var det skikkelig kaldt!

Winter is coming!

Det blåste helt vilt mye i Stavern. Hadde det vært innafor at voksne gikk med to dusker på hodet, ja da hadde jeg lett hatt på meg samme lue som Lykke. Luen er forresten fra Huttelihut om noen lurer.

img_4180 img_4179

I posen skjulte det seg nye tøfler, og det var en liten jente som var veldig glad for disse. Så glad at hun ikke lengre ville bære posen. Kun tøflene!

img_4200

img_4225 img_4220

Etter vår lille Stavern ekskursjon så har Lykke og jeg vært alene hjemme. Vi har lekt med skrikende plastleker, badet og sett på Poppeloppene. Nå har hun sovnet og jeg skal se om jeg ikke skal få unna litt jobb som venter.

Er ikke meningen at dette skal bli en mammablogg, men livet har gått litt i ett de siste dagene, og da har det blitt lite med interiør-påfyll for meg. Men ta det med ro. Det kommer. 🙂

Det er så masse lekre nyheter på vei inn i butikken! Og jeg gleder meg til å vise dere!

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest