Tarkett Heritage Eik Lime Stone

Vi planlegger: GULV

Over 400 m2 skal totalrenoveres, og du skal få bli med på alt fra planlegging, til totalt oppussingskaos, og forhåpentligvis til sist; ett fantastisk resultat.

I dag tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere litt om vårt valg av gulv. Det er mange ting som skal tenkes på når man  pusser opp, og gulv er ett viktig punkt. Man kan lett bli forvirret av alle valgene man står ovenfor, derfor tror jeg det er viktig at du allerede har dannet deg ett visst bilde før du tar turen til butikken. Har du ikke det kan det fort bli ett vanskelig valg.Tarkett Heritage Eik Lime Stone Tarkett Heritage Eik Lime StoneOvenfor ser du nemlig undertegnede rimelig forvirret til tross for at jeg følte meg godt forberedt.

Gulvet jeg skal fortelle dere om i dag skal være i den øverste etasjen. Dette er en halv-etasje på ca 60 m2 bestående av kontor, ett stort gjesterom, og en gang som vil være synlig fra etasjen under.

Vi ønsket oss parkettgulv.

Ett grålig gulv sto på ønskelista, og det finnes jo utallige lekre gulv i grått!

Vi ville ha ett gulv som virket levende.

Jeg har nemlig den siste tiden blitt mer og mer fascinert av trenden “green living” og det naturlige, så jeg ønsket at gulvet skulle kunne gjenspeile dette.

Med god hjelp fant vi til slutt drømmegulvet hos Tarkett!

  

Heritage Eik Lime Stone heter det, og jeg er sikker på at det vil passe perfekt hos oss!

Heritage serien er laget av eksklusivt trevirke. Det har livlige variasjoner og kvistmerker. Dette gjør gulvet helt unikt. Ingen andre vil ha akkurat det samme gulv som meg!

Dette er ett gulv som skal være enkelt å legge, så det er klart det jeg skal prøve å legge dette selv. Føler meg så innmari rå når jeg får til ting som egentlig ikke er forventet 🙂

Dere som har pusset opp før, eller som er i ferd med å pusse opp vet at det å ha håndverkere hjemme hos seg koster en formue! Vi har bestemt oss for at de oppgaver vi selv klarer og har tid til å gjøre, de skal vi gjøre selv.

Så nå har jeg sagt det. Jeg skal legge gulv! Lover å dokumentere det! Enten med ett kjempestort smil, eller med ett innlegg fra legevakten etter ett uheldig møte med saga.

Ovenfor får du en liten sneakpeak på fargene som er valgt ut til gjesterommet sammen med gulvet.

Følg oss videre i planleggingsfasen. Det er mye som skal på plass. Kanskje du kan få noen tips, eller kanskje du kan gi oss noen tips 🙂

#Sponset

6 Comments
 • Nina

  7. februar 2017 at 11:38 Svar

  Gleder meg til å følge med videre! Jeg er inspirert!! Lykke til med oppussing 😊 Og velkommen til distriktet! Nina 😊

  • Kine Vinje

   19. februar 2017 at 09:41 Svar

   Tusen takk Nina!
   De lykkeønskene trenger vi 🙂 Mye som skal klaffe på en gang!
   Vi gleder oss masse til å komme til Stavern <3

 • Heidi

  11. februar 2017 at 11:39 Svar

  Lekkert!!

 • Eli

  18. februar 2017 at 21:05 Svar

  👏b æ r r e l æ k k e r t👏 Velkommen 🤗

  • Kine Vinje

   19. februar 2017 at 09:40 Svar

   Tusen takk! Som vi gleder oss! <3

Post a Comment

Pin It on Pinterest