Under Progress

Under progress

Vi har kjøpt oss et stort hus. Kanskje litt i overkant stort til 3 personer, men det gir oss muligheten til å leke med forskjellige stiler og fylle huset med masse deilig interiør. Akkurat sånn som vi liker.

Dere som følger meg på instagram har allerede fått en sneakpeak i hovedetasjen. Dette er også den etasjen som er nærmest ferdig.

Men vi har jo 2 etasjer til, og i dag skal du få en kjapp titt i 1 etasje.

Det gjenstår egentlig ikke fryktelig mye, men vi er ikke helt i mål.

Det er et bad som gjenstår. Lykke sitt bad. Det rosa badet som hun kaller det. Sannheten er at det egentlig er hvitt, men at baderomsmøbelet er i dus rosa. Klarer liksom ikke gi helt slipp på den fargen.

Ellers er gulvet så og si klart. Vi har valgt å gå for epoxy på gulvet i denne etasjen. Epoxy er slitesterkt og vi tenkte at dette ville være perfekt i lekestue, barnerom og i gangen. Selv om jeg sier at skoene skal tas av i gangen, så er det neimen ikke alltid at de blir det.

Til dere som ikke kjenner til hva epoxy er så er det en type maling. Den er elastisk, og veldig slitesterk. Du finner ofte epoxy i store lagerbygg eller andre industrilokaler. Nå finner du det også i vår første etasje. Vil du ha mere info så hør med Epoxygrossisten. De har vært så hjelpsomme!

Du kan velge om du vil ha epoxyen shiny og glossy som du ser på bildet her, eller om du vil ha den matt.

Vi skal ha den matt, men mattlakken er ikke lagt på enda. Bare å følge med videre for endelig resultat.

Dere ser også kanskje at det mangler noen lister. Er det ikke alltid noen lister som mangler da? Den siste blir vel først satt på når man flytter.

Fargen dere ser på veggen er Deco pink fra Jotun og det er klart at denne etasjen har en rosa tråd. Akkurat som vi har hatt i de tidligere husene våre.

Så til de som tenkte at vi plutselig hadde fått en veldig stram og minimalistisk stil. Her nede blir det lekent! Klatrevegg skal på plass! Duse behagelige farger som deco pink og soft mint, og myke materialer. Fordelen med et stort hus. Da er det lov til å dele det opp i flere stiler. Men alt innenfor det nordiske så klart 😉

Trappen dere får en liten titt på her er fra Hagen, og den går helt fra første til tredje etasje. Så den får dere se mer av senere.

I kveld skal tredje etasje listes, så gjenstår det bare litt rekkverk før jeg kan finne frem interiøret!

Hurra!

Det ærlige oppussingsinnlegget kommer altså. For det er ikke bare gøy med oppussing dessverre.

Do´s and dont´s kommer! Og hva gjør man når man har valgt helt feil entreprenør..?

Heng med videre.

Gleder meg til å vise dere resten av huset.

 

3 Comments
 • Hege

  7. august 2017 at 23:38 Svar

  Takk for t du deler! Ser veldig fint ut så langt. Grugleder meg til det ærlige innlegget, da vi selv skal ta fatt på 330 m2 ganske snart. Jeg har nemlig også tenkt på epoxy nede i Kjelleren, derfor lurer jeg på om det er veldig hardt, å stå/gå på?

  Gleder meg til å se mer. Når det er sagt vil jeg også si du er svært tapper som har pusset opp og styrt med ny butikk midt i en sorgeprossess. Varme klemmer til dere 🌸

  • Kine Vinje

   28. august 2017 at 13:55 Svar

   Hei Hege!

   Tusen takk! <3
   Litt tøft med alt på en gang, men deilig når man ser at ting sakte men sikkert faller på plass 🙂

   Jeg er veldig fornøyd med gulvet i 1 etasje her. Det er robust, litt lekent, men veldig stilrent.
   Nå er mattlakken på plass, og det er noe styling som må på plass før det kommer bilder av det totale resultatet 😉

   Jeg tenker ikke at gulvet er spesielt hardt å gå på.
   Må innrømme at jeg henger mest i sofaen da, og Lykke tar seg av løpingen, og hun klager ikke.

   Anbefaler deg å kontakte epoxygrossisten for tips og triks, de hjelper gjerne til, og er eksperter på feltet.

   Lykke til med oppussing! Heia 🙂

  • Marie

   3. september 2017 at 09:55 Svar

   I Norge bruker vi så mye tregulv at vi blir engstelige for harde materialer. Det kan nok stemme at de kan kjenne det i bena hvis du jobber i en lagerhall med asfalt og du går noen kilometer inne hver dag.

   Men i et “vanlig” interiør, enten et kontor eller i et hjem, vil du ikke plages av hardt gulv. Med undervarme kan du til og med få det til å være lunt og godt også.

   Det kommer til å bli fint:)

Post a Comment

Pin It on Pinterest