UKENS VINNERE!

For en fantastisk uke det har vært!

Vi er enige i huset om at man ikke feirer bursdag i en dag lengre. Man skal minst feire i en uke 🙂

Tusen takk for herlig engasjement!  Jeg er ydmyk, rørt og utrolig takknemlig for alle de fantastiske kommentarene dere la igjen på siste giveaway. Tenk at det er så mange som er så fornøyde 🙂 Overveldende! Vi fikk også noen tips om hva vi kunne bli bedre på og hvilke merker dere savnet. Så at flere av dere etterlyste norsk design.. Allerede neste uke har vi en spennende nyhet som vi gleder oss til å dele med dere! Så også at dere etterlyste flere prints.. Tror jaggu at vi har noe å dele med dere på den fronten også! 🙂 Så følg med!

Så over til vinnerne! Har nå brukt en halv dag på å lese igjennom kommentarene deres <3 Gratulerer! Dette er de heldige vinnerne, og hva de har skrevet:

MIXRACK FRA SHOWROOM FINLAND: ANNE LOUISE – Ramla inn på denne bloggen i natt, da jeg ikke fikk sove. Og tusen takk den er akkuratt hva jeg har savnet på bloggfronten. En ryddig og proff blogg, om interiør, krydret med hverdagslivJeg venter på tulle nr. 3, og har termin i dag, men det ser ikke ut til å bli noe baby i dag. Så da håper jeg at jeg kan vinne en svart mix rack til ved som trøstepremie.

PLANTBOX FRA FERM LIVING: TIRIL ECKHOFF – Jeg ville ha plassert plantboxen ved siden av den gamle murveggen min i leiligheten. Det hadde sett helt magisk ut.

TROLL VASER FRA MENU: ANDERS WIK – Åååh… De var jo råflotte… Lett at de hadde funnet sin plass her hos oss…

DESIGN LETTERS SOVEROM: RUNA STRAND – WOW for noen konkurranser!! Og for en fin blogg <3 Dere er så dyktige!
Jeg ønsker meg bokstaven R.

3 X VISSEVASSE PRINTS TIL 2 STK:

NR 1. CATHRINE – Tusen takk for en helt strålende nettbutikk.Mitt favorittmotiv er WV Beetle, og det nye Love in a bubble var også helt herlig.

NR 2. KRISTINE: – Min favoritt er den norske fjorden.

KATE MOSS PRINT X 3
KRISTIN STRANDLY – Kunne tenkt meg oh hengt den opp i stua!

HANNE BIRGITTE ARNTSEN – Jeg ville hengt det på rommet mitt i kollektivet. Rett over pulten hvor jeg sitter og jobber og tegner. Det hadde passet så godt på min «wall of inspiration»

INA HELEN OSKARSEN – Ville hengt det i gangen, så alle som kommer og går får se”

FRAMED MIRROR FRA MUUTO: ELLEN NIELSEN – Hipp hurra for Muutos 10 års-jubbis og deres 2 års-jubbis!! Muuto betyr nytt perspektiv

NORMANN COPENHAGEN FORM ARMCHAIR: LINN KRISTIN SKJØNHAUG 
– Denne ville passet inn i gangen vår. Perfekt med en så stilig stol når man skal ta på seg skoene

TIPI / LEKETELT: HEIDI ARCTANDER – Min lille Olivia på snart 2 ville blitt så glad for denne på det nye rommet sitt!

GAVEKORT PÅ 2000,- HOS NORDISKE HJEM: INGRID HH – Dere er så flinke på å velge ut varer som funker til mer enn bare en stil. Og massiv skryt for instagramkontoen deres, den er så inspirerende. Kunne kanskje tenkt meg mer prints og kunsttrykk, men aller aller helst vil jeg bare at dere skal åpne en ordentlig butikk🎀 Lykke til videre, sikker på at det blir mange fine nye år!

TIL ALLE HELDIGE VINNERE: SEND OSS EN MAIL PÅ INFO@NORDISKEHJEM.NO, eller så kontakter vi dere til uken.

Kjære alle dere andre som ikke vant. <3 Vi skulle ønske at vi hadde enda flere premier å gi bort, men det kommer nok flere sjanser skal dere se! Vi setter utrolig stor pris på deres engasjement! Nå er det sikkert noen som er litt skuffet, og vet dere hva som hjelper når man er trist og lei..? Sjokolade!

mast-brothers

Og i nettbutikken har vi den beste sjokoladen fra Mast Brothers! Visuelt så vakker at du har lyst til å spise de opp, og det passer jo perfekt siden den i tillegg er  så utrolig god! Siden mange sikkert skulle hatt litt trøste-sjokolade i dag, så gir vi dere 25 % på all sjokolade ut dagen i dag! TIL SJOKOLADEN

 

3 Comments
 • Mariam CA

  9. oktober 2016 at 19:30 Svar

  Åå gratulerer til alle heldige vinnere 🙂

 • Heidi

  9. oktober 2016 at 19:45 Svar

  Hurra!!!!

 • Ellen

  9. oktober 2016 at 19:55 Svar

  Å herrejoooool!!! Tusen, tusen takk!

Post a Comment

Pin It on Pinterest