Torsdag i København

04:00: Vi vaklet ut av sengen. 2 trøtter typer, det vil si en trøtt mann og en trøtt dame satte farten mot flyplassen. I dag ventet vår favorittby! Starter man tidlig er man også tidlig fremme. Før vi vanligvis står opp var det touchdown København!

Kl 08:00: Vi var booket inn på hotellet SP34. Det er ett deilig designhotel som ligger i St.Peders Stræde 34. Alt ser lekkert ut, og det er en herlig atmosfære. Skal fortelle deg noen tips om dette senere.

Bilde hentet fra SP34.

Vi satt fra oss bagasjen og tok litt morgenmat på en hyggelig cafe som ligger vegg i vegg med hotellet.

Kl: 10:00: “Din nye venn” het den. Ja, og det kan den absolutt bli. Rimelig, koselig og god mat. Tom gikk som vanlig for klassisk egg og bacon. Jeg tok noe som så innmari sunt ut. Eller det var kanskje bare grapefrukten som gjorde det, og den var sukret. Helt perfekt!

12:00 Turen gikk videre til Normann Copenhagen sitt showroom. Innkjøp sto på agendaen, og endelig skulle vi få se det mye omtalte showroomet. Det levde virkelig helt opp til forventingene. Les mer om besøket i forrige bloggpost.

Normann Copenhagen Showroom

Kl 15:30 Lunsjtid, så vi tok turen innom Torvhallerne. Torvhallerne er en mathall. En riktig fin en. Du kan kjøpe all slags deilig ost, kjøtt, mat og drikke. To go, eller du kan sette deg ned å nyte luktene, smakene og atmosfæren. Vi fant en liten spansk perle som serverte vin og massevis med tapas. Tapa del Toro. Midt i blinken for oss!

Kl: 17:00 Wine Hour @ SP34. Hver dag mellom 17-18 så serveres det gratis vin til gjestene på hotellet. Ja, og hvem går glipp av gratis vin og godt selskap? Ikke vi. Noen trivelige timer forsvant raskt med selskap fra to av Normann Copenhagens hyggelige karer. Dette skulle jeg gjerne ha vist dere bilde av, men her var det vist en som var mere opptatt av vinen enn kameraet.. Men uansett. Hett tips dette altså. Og det er riktig hyggelig i lobbyen her på SP34.

Kl 20:00 Dinnertime. Vi hadde booket bord på Höst og gledet oss til en deilig 3 retters middag. Flotte lokaler, god og litt annerledes mat, og servicen var upåklagelig. Det var litt som å være hjemme hos noen gode venner. Skikkelig gode venner, for her fyltes vinglassene opp og en 3 retters var plutselig blitt til en 5-rettes. Da jeg var kommet til rett nummer 3 så var jeg så mett at jeg nesten sovnet i stolen. Vi var jo tross alt oppe ganske tidlig. Må innrømme at jeg nesten aldri drikker vin lengre, så når en småbarnsmamma endelig får sjansen så må den jo gripes med begge hender. 😉 Vi fikk i oss de siste 2 rettene og rullet praktisk talt inn i taxien.

Høst Copenhagen Høst CopenhagenBilder hentet fra Höst.

Kl: 23:00 Da var lysene slukket. Takk for i dag.

I morgen venter en ny dag i denne fine byen. Følg med oss videre.

 

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest