Tilbakeblikk på februar 2016

Hei og hopp!

Her ligger jeg på en solseng omringet av barn som hyler og det er fullt opp på aerobicen i bassenget. Lollo og Bernie er større enn Backstreet Boys. Vi snakker charterferie!

Lykke stortrives. Hun har konstant kjeks, is eller noe annet usunt i munnen. Men er det ferie så er det ferie.

Men nok om nåtiden.. Dere skal tidsnok få se livets late dager fra Gran Canaria.

Jeg lovet jo en liten recap fra tidligere måneder, og nå er det februar 2016 som står for tur!

Når vi er inne på ferie så er det jo like greit å klinke til med noen bilder fra Thailand. 2 deilige uker med sol, paraplydrinker, og en masse bading.

Til dere som lurer på hvordan det er å fly med små barn i så mange timer.. Null stress! 😉

Lykke var 9 måneder, og den av oss som taklet reisen på best måte. Vi hadde nemlig en liten glipp på turen ned.. Vi skulle til Khao Lak, men med en mellomlanding i Bangkok. Til de som har vært på flyplassen i Bangkok før vet at det ikke kryr av info der. Vi var 2 megatrøtte voksne som gikk til det vi trodde var vår gate, og satt oss ned. Vi ventet og ventet.. Hvorfor skjedde det ingenting? Jeg tok en kikk på skjermen i det vårt fly skulle gå.. Neeeei… Feil gate!

Bangkok flyplass er ikke veldig liten heller. Med alt vårt pikkpakk så løp vi gjennom gangene. Med desperasjon i blikket fikk vi til slutt noen til å hjelpe oss. Vårt fly var på andre siden av flyplassen. Med bagasjen i hendene, Lykke hengende på armen og med en blodsmak i munnen som jeg aldri har kjent før så fant vi til slutt frem! Vi rakk det! Hele flyet ventet på oss… Noe som resulterte i at flyet mistet sin slot til å forlate flyplassen, og vi ble 2 timer forsinket..

Utover dette.. Jeg anbefaler dere gjerne å reise med småbarn, så lenge hodet til de voksne henger med 😉 Eller.. Dropp mellomlandinger, så går alt helt sikkert fint!

Vi bodde på 2 hotell i løpet av turen. Kun det ene som er verdt å nevne. Drømmehotellet Casa Dela Flora. Faktisk ett av de finere hotell jeg har bodd på i hele mitt liv. Skal dere til Khao Lak så anbefaler jeg dere ett par dager der. Fantastisk service, nydelige rom, eget svømmebasseng. Bare se på den arkitekturen!

Lykke gjorde sin første reklame for Kit4kids! Perfekt når man reiser med småbarn. Man er jo alltid litt bekymret for hva de kan spise. Skulle vi ha pakket med oss alt dette, så hadde det blitt enda tyngre på Bangkok flyplass for å si det sånn 😉 

Partyløve i sine tidlige dager.

Dessverre varer ingen ferier for evig.

Huset sto når vi kom hjem igjen, og interiøret vårt så slik ut i februar.

Nå skal det inntas litt buffet. Lykke maser om is! Må løpe. Mars 2016 coming up!

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest