Snart skal det feires!

Dette har vært en hektisk uke for alle sammen. Black friday var kjempegøy, men det går søren meg utover kroppen også. Begynner å bli ganske sliten nå, men i morgen er vi i mål! Da skal vi feire at vi har pakket over 1200 pakker denne uken!

Vi skal hente Lykke tidlig i barnehagen, for denne uken har hun blitt hentet nesten sist av alle barna hver dag. Det er litt vondt at det har blitt sånn, men nå er vi snart tilbake til normalen. I morgen blir det kake og brus! Fordi vi fortjener det.

Snart skal det feires!

Vi har i en uke levd i totalt kaos her hjemme. Tror ikke jeg har vasket klær på 2 uker. Det står oppvask på benken, og huset støver ned. Men i dag dyttet jeg alt rotet ned i den ene enden av kjøkkenet, så jeg kjapt fikk tatt noen bilder. Hadde nemlig fått en fin blomsterbukett, og da hadde jeg ikke noe valg. Disse er vel også de eneste plantene som fortsatt lever i huset nå.

Snart skal det feires!

Siden vi ikke har nok å gjøre i butikken liksom 😉 Så tenkte jeg bare å nevne for dere at vi har fri frakt på alle møbler frem til søndag! Hva med noen nye stoler til juleselskapet?

Jeg elsker Form chairs fra Normann Copenhagen.

Snart skal det feires! Snart skal det feires!

Hurra for oss! Snart er vi tilbake til normalen, og da savner jeg plutselig dette sinnsyke kaoset.

Forresten.. På lørdag skal det kikkes på nye lagerlokaler. Vi har vokst oss ut av låven. Wish us good luck!

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest