Dyreparken

På helgetur til Kristiansand og Apa.

Nå har vi nettopp kommet hjem fra en herlig Kristiansand tur! Vi har alle kost oss masse!

Må bare ta opp ett lite tema i familien her. Ingen big deal, men min mamma og svigermor synes at det er litt unødvendig at vi tar med Lykke på slike “store” ting. De mener nok at det holder med å ta henne med på lekeplassen, stranda, campingen eller hytta. Det sies at barn ikke husker det de har opplevd før de er 2 år. Dette sier jeg meg ikke uenig i, men jeg er uenig i at vi ikke skal ta henne med til dyreparken, utlandet, på teater eller andre ting. Jeg mener ikke at lekeplassen eller stranda ikke er bra nok! For det er det absolutt. Men når vi er på tur så slapper vi voksne litt ekstra av. Vi jobber ellers ekstremt mye, og da synes jeg det er fint at vi kan unne oss ett lite avbrekk i ny og ne. Dessuten har jo Lykke det helt fantastisk på disse turene. Så jeg blåser i om hun husker det eller ei. 🙂

Dyreparken

Dyreparken

Dyreparken Dyreparken

Dyreparken
Dyreparken

Dyreparken

Dyreparken

Her foregår det dype samtaler om Apa.

Dyreparken

Dyreparken

Denne turen var helt super, og den er selvsagt godt dokumentert! Er Lykke nysgjerrig om noen år så har vi masse å vise henne. Det store temaet her hjemme er apa, og det virker ikke som det stopper med det første.

1 Comment
  • Kirsti

    30. september 2016 at 07:51 Svar

    En ting er om de husker akkurat dette, en annen ting er jo om de har en følelse av en god barndom. Og jeg tror opplevelser av ulik sort skaper en god barndom. Det å være vant til å se nye ting, møte nye, ulike mennesker, le sammen med mamma og pappa. Jeg tror det er med på å skape trygge barn.

Post a Comment

Pin It on Pinterest