Jensen PER PR

Oslotur & åpnet hus @PER PR

Åhh.. Tiden flyr så fort at jeg ikke helt klarer å henge med her!

Men her får dere en liten oppdatering fra forrige uke.

Nok en tur til hovedstaden. Siden det var Oslo runway så var nesten samtlige av hotellene fullbooket, så jeg endte opp med en utleie-leilighet i bånn av Grünerløkka. Egentlig ganske deilig med 50 m2 for meg selv.

Jeg er jo født og oppvokst i Oslo, og bodde de siste årene på Tøyen. En liten ett-roms i første etasje. Var aldri bekymret eller synes at det var noe som helst ubehagelig.

Nå som jeg ikke har vært i Oslo på en stund, så synes jeg faktisk at det var litt skummelt at min utleieleilighet lå i første etasje.

Herreminhatt! Hva skjer?  Husker jeg lo av mine venner som ikke var fra byen når de sa at alt var så stort i Oslo, uoversiktelig, skummelt osv.

Nå har jeg søren meg blitt slik selv!

På tide at jeg tar turen oftere!

________________________________________

Onsdagskveld dro jeg på middagsdate med Maren Baxter. Like hyggelig som sist gang!

Bilder? Nei.. Så oppslukt i hverandre at det ble glemt! 🙂

Torsdagsmorgen ventet pressefrokost hos PER PR.

Så utrolig hyggelig! Masse lekre produkter fra forskjellige leverandører, og herlige mennesker!

Møtte også en perle av en dame! Gøy å møte noen fra samme bransje. Gleder meg allerede til kaffedate!

Linda fra Hviit. Du er rå!

Fikk tatt en titt på de nye sengene Jensen har lansert. Så utrolig fine! De som følger meg på insta så sikkert at den ble betegnet som drømmesengen! Lyse farger, nordisk inspirert. Jeg er solgt!

Jensen PER PR

Fikk assosiasjoner til varme sommerdager, når vinduet står på gløtt og det blåser en frisk bris inn i rommet. Når det eneste som står på agendaen er at du skal sykle bort til svabergene, og kaste deg ut i det deilige vannet.

Snart er det sommer igjen…

Drømmekjøkkenet var også representert, og for ett kjøkken de har lansert! Nydelige linjer, minimalistisk design. Det var virkelig imponerende.

Drømmekjøkkenet

Drømmekjøkkenet har også garderobeløsninger. Kanskje de fineste på markedet! Her skal jeg drømme meg skikkelig bort..

Fikk hilst på den blide gjengen fra Tarkett, og jeg gleder meg så til jeg kan få vist dere hvordan gulvet vårt blir i det nye huset. Dere kan jo lese om gulvvalget i min forrige bloggpost her.

Sist men ikke minst så fikk jeg tatt en kikk på dører fra SweDoor. Vi skal nemlig ha noen litt orginale dørvalg i det nye huset vårt. Vel, har ikke gått helt “over the top”, men det blir altså ikke plain hvit dører. Sa noen rosa..? 🙂

Dører er faktisk noe man tenker litt for lite på når man pusser opp eller kjøper nytt hus. Mitt tips er å ikke glemme disse.

Det er så utrolig mange valg som skal tas når man totalrenoverer ett hus! Det er gøy da, og litt skummelt!

I dag har jeg faktisk tatt litt i overkant mange valg. Så har nesten litt vondt i magen. Dere skal selvsagt få høre om disse senere.

Dette var altså en liten oppsummering fra torsdag forrige uke. Skal prøve å hente meg inn igjen nå, så dere får “nyhetene” når det fortsatt er nytt 😉

Forresten; Dere skal selvsagt få en liten titt på det utrolig sjarmerende showroomet som jeg besøkte på torsdagskvelden, Doreen Agency.

Doreen Agency Doreen Agency

Coffee table books fra Taschen blir snart å finne i vår webshop!

Doreen Agency

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest