Normann Copenhagen Showroom

Normann Copenhagen Showroom

Første dagen i København er over.

Bli med på en liten tur i det fantastiske showroomet til Normann Copenhagen!

Pink heaven..

En helt egen rosa etasje. Enten elsker du det eller så hater du det. Alt fra gulv til tak er i rosa, og du finner de lekreste møbler utstilt. Hvis dere er i tvil..? Jeg elsker det!

Her ser dere ett av mine favorittmøbler, Circus Pouf.

Puter har vært noe dere har etterlyst mere av hos oss hos oss, men nå kan jeg fortelle dere at det kommer inn de fineste puter i masse forskjellige farger!

Bell lamp kommer nå til å bli tilgjengelig som lagervare hos oss i hvitt, sort og grått. Det vil si at når du legger din ordre, så sendes lampen påfølgende dag.

I all hast på veien inn til innkjøp fikk jeg snappet opp ett litt kornete bilde av nyhetene Little birds i farger, men klarte å få fokus på den lekre Form stolen i lilla. Her finnes det ingen begrensninger. Glad i farger, eller mer en sort/hvitt person..? Spiller ingen rolle. Her finner du alt!

Så får vi avslutte med ett bilde av den ikoniske rosa trappen. Den er simpelthen så lekker!

Dette er faktisk ett sted som burde stå på agendaen til alle som er interessert i design, for her er det eyecandy all over the place! Det er også en butikk, så alle er hjertelig velkomne. Det ligger på Østerbro i København.

Alt dere ser på bildene vil dere selvsagt kunne kjøpe i min webshop. Hvis det er noe dere ikke finner, så send meg bare en mail, og jeg hjelper dere gjerne.

Nå er vi på vei til neste møte, og senere i dag skal dere få noen flere deilige Københavnstips.

Ha en herlig dag!

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest