Lykke-rommet

I dag har jeg ommøblert på Lykke sitt rom. Vi hadde fått inn nytt sengetøy fra Liewood i butikken, og Lykke må jo teste at varene er bra nok! Så da tok vi like så greit en liten fotoshoot i samme slengen. Hun elsker det! Vel, kanskje ikke alltid.. Men som regel klarer hun å snike til seg en Marie-kjeks, og da er liksom alt greit!

Lykke

Lykke

I dag hadde vi også popcorn bonanza. Det har vi nemlig til felles både Lykke og jeg. Vi elsker popcorn. Vi var så gærne at vi kastet det opp i lufta, og som du ser ble hun ganske forskrekka. Jeg skjønte etterpå at dette var som å skyte seg selv i leggen. For plutselig fløy det popcorn overalt!

Lykke
Lykke

Lykke

Etter popcorn-krigen var vi på Oseberghaugen. Det ligger rett borte i veien her, og vi hadde aldri vært der før. Tenkte vi skulle få med oss noe kultur. Dere kan jo lese om det i neste bloggpost.

Forresten, om jeg ikke sa det.. Sengetøyet og leketeppene fra Liewood er helt supre. Det blir nok lett flere produkter fra de inn i huset her. På bildet ser dere leketeppet som heter Cat. Dere ser også ett glimt av sengesettet cat, og sengesettet classic dot.

4 Comments
 • Tina/interiorwife

  29. september 2016 at 16:15 Svar

  Så stor hun har blitt! Nydelig prinsesse 👑

  • Kine Vinje

   30. september 2016 at 09:30 Svar

   Tusen takk Tina! Herreminhatt hvor tiden flyr! Plutselig flytter hun ut 😉

 • Anne

  4. november 2016 at 22:11 Svar

  Hvor er det dyrehodet fra? Utrolig fin jente og rom:-)

  • Kine Vinje

   8. november 2016 at 12:59 Svar

   Hei! Det er kjøpt på Etsy for 4 år siden.. Men husker dessverre ikke hva selgeren het..

Post a Comment

Pin It on Pinterest