Lunsj hos Pia

Lunsj hjemme hos fineste Pia!

img_1870

For noen år siden så var vi med i en konkurranse, Norges vakreste hjem, som ble holdt i regi av Boligpluss og God morgen Norge.

Jeg husker fortsatt godt kvelden før sending. Herreminhatt hvor jeg gruet meg til å være på tv. I tillegg var jeg gravid, og konstant kvalm. Hvordan skulle dette gå? For å toppe det hele skulle jeg møte Pia til middag. Pia kjente jeg kun til gjennom instagram, og for meg var hun @interiorglede_no. Med nerver i høyspenn og en kvalme som ikke ga seg var jeg på nippet til å avlyse, men er så glad for at jeg ikke gjorde det.

Pia var akkurat det jeg trengte den kvelden. Ett herlig friskt pust som fikk tankene mine over på noe helt annet. Vi spiste på Grilleriet og skravlet som vi hadde kjent hverandre i lang tid. Tidlig neste morgen var vi “klare” for sending. Vårt tidligere hjem vant 3 plass i konkurransen. Jeg overlevde sendingen, men ble litt satt ut da jeg fikk beskjed om at vi også hadde vunnet folkets pris! Tror jeg så passe sjokka ut på skjermen. 😉

Tenk at det er 2 år siden allerede. Men nå har jeg sporet helt av!

Jeg skulle jo fortelle om Pia, hennes fantastiske hjem og familie! Vi var nemlig i Kristiansand i helgen, og på lørdagen var vi invitert hjem til disse flotte menneskene. Så utrolig hyggelig!

img_1874
img_1881

img_1891

img_1892

Piapei

Lykke elsket å være der! Vi spiste deilig mat og skravlet masse. Pia sitt hus oser av personlighet, humor og glede. Og jeg kunne egentlig tatt bilder til jeg segnet om, men så gjorde kameraet det i stedet. Tom for batteri når man er inne i en slik visuell karamell. Det er krise det!

Gleder meg til neste gang jeg ser Pia og gjengen hennes. Og en liten fugl hvisket meg i øret at denne jenta har noe spennende på gang 🙂 Så nå er det bare å følge med fremover!

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest