Juleverksted

På tirsdag hadde Lykke en kort dag i barnehagen. Hjemme ventet det ett juleverksted!

Med kakao, glitter og maling! Nå skulle det lages julehemmeligheter til besteforeldre!

Juleverksted

Lykke er bare 1,5 år, så litt forberedelse måtte til. Og limet var det ikke lov til å røre.. Det er rart det der med de små. De putter jo alt de ser i munnen.

Juleverksted

Vi hadde det kjempekoselig. Laget små nisser, malte figurer og laget snøkuler.

Nå får vi håpe at besteforeldrene ikke leser bloggen, men her er Lykkes fremgangsmåte til hennes DIY snøkule.

Du trenger: 

1 sprayboks i ønsket farge, vannfast lim, glitter, og en figurer som tåler å stå i vann, og litt pynt. Alt du ser her er kjøpt hos Panduro Hobby. Man kan bruke mange typer glass, men vi valgte en enkel løsning, og brukte babymat-glass.

Vi spraylakket lokket i sølv på forhånd, og limte figuren på innsiden av lokket. Så fylte vi opp med vann, og Lykke helte på glitter. Skru godt fast. Pynt glasset. Rist!

Voila! Din helt egen snøkule.

img_5893-2

Anbefaler virkelig ett juleverksted uansett alder. Vår Lykke elsket det! Vi har maling og glitter overalt, men det gjør ingenting. Ta turen innom Panduro Hobby du også. Der finner du en masse ting du kan være kreativ med. Jeg er eksempelvis ikke den med mest fantasi når det gjelder slike ting, og Panduro hadde flere pakker som var ferdig satt sammen.

img_5939-2

img_5957 img_5960

Vi gikk for en pakke med en gris, en pepperkakemann og en nisse. Dette var perfekt. Det fulgte med maling og pynt. Her ser du Lykke sitt resultatet!

img_6026

Nå skal det pakkes inn julehemmeligheter!

God jul!

img_5944#sponset #adlink

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest