Imponerende teknologi og design hos Grohe

Jeg har vært i Frankfurt. For første gang!

Nå må jeg innrømme at jeg ikke fikk sett voldsomt mye selve byen, men jeg fikk med meg ISH messen og en imponerende stand av Grohe.

For meg som er midt oppe i oppussingen, så var det virkelig interessant å se hvor utrolig mange valg det egentlig finnes. Teknologien har kommet så ufattelig langt, og det blir designet så mange ting som kan gjøre din hverdag litt enklere (og finere).

La oss starte med det som vil være på baksiden. Ja, jeg vet dere elsker interiør og vakre bilder, men denne nyheten er faktisk verdt å nevne. Hvertfall ett hett tips til alle som bygger hus eller totalrenoverer som vi gjør. Duppedingsen heter Grohe Sense og har en ny type teknologi som er laget for å forhindre vannlekkasjer. Sense Guard monteres i rørene, og skjer det som absolutt ikke skal skje, nemlig vannlekkasje, så skrus vannet av. Den lille runde boksen, Sense, kan man plassere i alle rom hvor man har vann. La oss si at lille Lykke skrur på badekaret og glemmer det. Nei, dårlig eksempel, la oss si at Tom skrur på badekaret og glemmer det. Er nemlig han som er surrebukken i denne familien. Sense ville oppdaget dette med en gang, og appen som jeg har installert på telefonen min ville gitt meg beskjed. Jeg ville fått skrudd av vannet, og deretter kjeftet på Tom. Utrolig smart!

Først tenkte jeg at dette var en nyhet som kanskje ikke ville interessere meg så mye, men når man ser hvor mye penger man legger ned i huset, så er faktisk dette en bittelitt sum man kan koste på seg for å være tryggere. 

Dette ble veldig teknisk, og litt utenfor interiørverden som jeg vanligvis snakker om.

Men det var også massevis med andre lekre produkter på messen. Ingen hemmelighet at jeg har lagt min elsk på messing! Nå kan man omtrent få blandebatterier i alle mulige utførelser. Men denne var kanskje min favoritt.

Grohe Brass

Elsket stylingen på badet nedenfor. Tenk å ha sitt eget spa hjemme! Grohe hadde ett helt vilt hjemmespa anlegg som ville gjort de fleste misunnelige, Aqua symphony. Du kan sjekke det ut ved å trykke her.

  Grohe ISH 2017

Tenkte jeg kjapt skulle fortelle om mulighetene på kjøkkenet.

Mulig jeg henger helt etter altså, men jeg finner det skikkelig imponerende at man nå kan få vann med kullsyre ut av sin egen vask. Systemet heter Grohe Blue, og du kan velge mellom utallige designvarianter, men alle med samme funksjon; vann, vann med litt kullsyre, eller vann med masse kullsyre.Drikker du kaffe? Det gjør ikke jeg, jeg sverger til te. Noen ganger er det litt irriterende når jeg ser andre tar seg en kopp kaffe og våkner til. Jeg må bare ta tiden til hjelp. Men det var jo egentlig ikke det jeg skulle skrive om. Det var at man selvsagt også kan få kokende vann ut av sin egen kran. Perfekt for te-elskere som meg!

Grohe ISH 2017Farger til de fargeglade!

Den siste tingen jeg vil skrive om er noe man egentlig aldri snakker om. Ikke høyt hvertfall. Derfor synes jeg at det er ekstra gøy.

Toalett! Ikke hvilket som helst toalett. Nemlig toalett Japan-style! Toalettet har selvsagt sitt eget navn og heter Sensia Arena.

Det er utrolig hygenisk. Tenk ett toalett som både rengjør seg selv og deg. Alltid fresht. Man kan velge egne innstillinger alt ettersom hva man selv liker. Jeg må innrømme at jeg finner dette utrolig fascinerende.

Hva tenker dere om dusj-toalett? Noe for dere som renoverer?

Jeg er hvertfall innmari nysgjerrig!

_____________________________________

Følg med videre på bloggen. Oppussingen er så vidt i gang, mange valg som skal tas, og helt sikkert mange utfordringer som skal møtes.

Sayonara!

 

 

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest