Hygge, innkjøp og forberedelser

Jeg avsluttet forrige innlegg med å la dere henge!

Jeg skulle jo fortelle om resten av den meget hektiske uken!

Vi starter med min kjære instagramdate! Maren Baxter.

Til dere som bruker instagram mye, så vet dere sikkert at man noen ganger føler at man kjenner noen, selv om man aldri har møtt dem. Slik blir det fort for oss interiør-instagrammere. Vi får bli med hjem til de, du blir kjent med de, men du har aldri møtt dem i “real life”.

Så jeg kontaktet Maren. Litt sånn man gjorde når man var yngre.

“Har du lyst til å leke med meg?” Og hun sa ja! Og det rare var at vi faktisk bodde på samme hotell.

Når man interesserer seg for samme ting, så får man fort en instant connection.

Dette resulterte i middag, hygge, frokost og Oslo Design Fair påfølgende dag!

Titt forresten innom bloggen til Maren. Rå på styling!

Torsdagen var jeg som nevnt en tur oppom Oslo Design Fair. Mest for å kikke, men plukket allikevel opp noe gode ideer til videreutvikling.

Høye hæler på betonggulv er ikke til å anbefale. Jeg som ellers går i joggesko her hjemme kjente fort at jeg angret på skovalget mitt. Jeg rakk heldigvis en tur innom hotellet før det bar avsted til Gry og Ferm Living.

Er det ett sted jeg elsker å gjøre innkjøp så er det hos Pure Agency.

Tiden flyr, og dette er dyrebare minutter som kun føles ut som hygge og ikke jobb. Her snakkes det om robotstøvsugere, grunnen til at man burde ha flere oppvaskmaskiner og hvorfor ikke klesvasken kan henge opp seg selv. Ja, for det er hardt å være mamma og drive eget firma!

Det er klart vi jobber også. For jeg har nemlig tatt inn så utrolig mange fine nyheter fra Ferm at jeg blir helt varm om hjertet. Måtte det bare komme nå!! 🙂 Dessverre må vi vente litt til, men en god del kommer inn allerede i mars.

Barnekolleksjonen er helt smashing, og det kommer så mye lekkert av design også. Gled dere!

En liten avsporing: En ting jeg har fått erfare i det siste er at folk i denne bransjen dessverre er veldig opptatt av seg og sitt.

Jeg er av den oppfatning av at man skal gjøre hverandre gode. Er noen flinke til det de gjør så fortjener de skryt. Det ligger som oftest mye hardt arbeid bak.

Selv om jeg driver egen butikk, så betyr ikke det at jeg ikke kan unne andre suksess. Dette er ett tema jeg vil gå nærmere inn på senere, men jeg har så utrolig lyst til å trekke frem Gry og gjengen hennes. De har startet butikk og nettmagasin som er så innmari inspirerende, så hvorfor skal ikke jeg skryte av de, og unne de suksess selv om vi er i samme bransje..?

Det er klart jeg skal det! Så dagens tips: Sjekk ut OsloDeco <3

Fredagsmorgen sto Liewood hos Blender Agency Kids på agendaen.

De har så mye lekkert til de minste, og kolleksjonen deres har allerede vokst seg stor. Dette er ett merke man virkelig skal følge med. Kvalitet, design og med en leken tvist.

Nyheter dukker snart opp i butikk.

Fra Skøyen tok jeg turen videre til Drammen hvor jeg møtte Tom. Som dere sikkert nå vet har vi ett stort oppussingsprosjekt i Stavern foran oss.

Veien til drømmehjemmet! Stedet vi skal bo.

Nå i februar skal dere få bli med på hele planleggingsfasen til vårt nye hjem!

På fredag besøkte vi Tarkett. Og vi har funnet drømmegulvet! Dette skal dere selvsagt få lese mere om senere.Tarkett hos Nordiske Hjem

Deretter bar turen til Nordpeis.

I ett så stort hus må vi selvsagt ha peis, og vi er i ekstase over å ha funnet to stykker som passer perfekt.

Det kommer til å bli så bra! Måtte mars komme snart.

Så var uken endelig omme, og vi avsluttet den med hyttetur i Stavern. Middag med gode venner på fredag, og kos med Lykke på lørdag. Endelig fikk jeg hvilepuls tilbake, og jeg er klar for nye spennende prosjekter igjen…

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest