Starten på en hektisk uke

Hei alle!

Det har dessverre vært litt stille fra meg i det siste, men jeg har rett og slett hatt en timeplan som har vært helt på kanten til det forsvarlige denne uken her.

Det har vært en gøyal uke, men også en hektisk uke hvor jeg har løpt mellom møter, og rukket de fleste med ett par minutters margin. Også i høye heler. Dårlig kombo. Minn meg på å kjøpe noen fine joggesko!

Tar dere kjapt med på en liten recap fra min uke. Må dessverre si at jeg skulle ha tatt flere bilder, men tiden strakk ikke til, så dette er hva dere får 🙂

– Mandag –

Fotodag! Dere som følger meg her inne og på IG vet at vi snart skal flytte, og det skal jo lages prospekt.

Jeg bestemte meg for at jeg skulle ta alle bildene til prospektet selv. Shit, fotograf-yrket er jaggu tøft. Brukte nesten en hel dag på å ta bildene, også skulle de jo jaggu redigeres også.

Sneakpeak:

– Tirsdag –

Startet dagen med ett møte med Bring vedrørende fraktavtaler.

Det er nemlig mye man må tenke på når man driver nettbutikk, og fraktprisene er utrolig høye her i Norge. Når dere handler i butikker som tilbyr dere fri frakt, så er dette penger som er regelrett tap for butikken. Vi har valgt at vi heller har en fast fraktpris på 99,-. Alltid. Uansett om du bor i nord eller sør, om du kjøper tunge ting eller ting som ikke veier så mye. Til tross dette så har vi ett tap i forhold til frakt, og dette handlet også vårt møte om. Det er tøft å være “ny” i bransjen, og som gründer er det viktig å alltid tenke på bunnlinja.

Da dagens første møte var ferdig så kom megler & takstmann. Mye som skal på plass før ett hussalg altså. I samsvar med salget fikk vi også besøk av en journalist fra Tønsberg blad. Det ble tatt litt bilder, og vi fikk fortalt om den utrolige koselige gården vi bor på. Det er faktisk den eldste gården på Eik, og det er virkelig noe unikt med hele den store eiendommen. Det er med litt tungt hjerte å skulle forlate stedet, men jeg føler meg også veldig klar for Stavern.

Artikkelen fra Tønsberg blad kan nok leses i avisen til onsdag 🙂

Tiden fløy og samtidig med at alle møter skal gjennomføres skal også mail svares, pakker sendes, og varer bestiller. Noen ganger kan det nesten gå litt rundt.

– Onsdag –

Onsdagsmorgen sto for tur. Jeg gruet meg litt til denne dagen, for jeg skulle nemlig reise fra Lykke. Og imens jeg sitter og skriver dette blogginnlegget, så har jeg enda ikke sett henne.

Men om en time så er hun her. Som jeg gleder meg. Noen ganger føler jeg virkelig at det er vanskelig å strekke til. Hvordan oppnå suksess samtidig som du ønsker å være der 100 % for barnet ditt..?

Nei, det der får bli ett tema ved en senere anledning. Jeg har lovet at dere skal få bli med på opp og nedturer her på bloggen, og det skal dere!

Uansett, ferdig med avsporing. Onsdagsmorgen sto for tur. Det kom plutselig opp ett foreløpig hemmelig møte, som gjorde at vi måtte kaste oss enda tidligere i bilen. Dette møtet lover jeg å komme tilbake til om ikke så lenge. Kan vel røpe såpass at det er muligens snakk om en ny leverandør til nettbutikken.

Fra dette møtet nærmest sprang jeg nedom Design Letters. Hadde ikke tid til å ta bilder, men legger ved en sneakpeak på noen nyheter her.

Elsk på matboksen! Denne garanterer jeg at vil bli helt vilt populær. Vi nordmenn som elsker brødskiver må jo simpelthen eie en slik alle sammen. Nyhetene kommer medio februar – mars.

– Så var det dags for å løpe videre.

Hadde ett møte med ett PR byrå i forbindelse med vårt nye husprosjekt.

De skjønneste jentene som jeg gleder meg til å jobbe sammen med. Her blir det noen spennende avtaler, og jeg gleder meg til å starte på prosjektet “gammelt hus blir til nytt hus”

Dere skal selvsagt få være med på hele prosessen. Her skal du kunne få tips og triks til hva du kan gjøre selv, farge og materialvalg, frustrasjoner, og gleder.

Snart er vi i gang altså!

– I dag er det lørdag, og jeg har jo bare kommet til onsdagsformiddag i recapen min. Jeg “snakker” meg bort når jeg holder på her, så vi deler uken i 2. Neste del kan du lese om:

Instagramdate

Innkjøp hos Ferm Living

Oslo Design Fair 

Valg av peis til det nye huset

Ha en herlig lørdagskveld! Nå skal jeg kose med datteren min til hun blir helt lei av meg. <3

1 Comment

Post a Comment

Pin It on Pinterest