Heisann April 2016

Holder hun fortsatt på med 2016? Også er vi bare i april?

Det er riktig. Tiden fløy avgårde i 2016, men allikevel skjedde det utrolig mye.

Starten av april forsvant. Det vil si at vi pakket og sendte noe som føltes ut som ekstreme mengder med varer. Det som er gøy å tenke på nå er at dette bare var starten. Tenk at Tom fortsatt jobbet fulltid i sin gamle jobb, jeg hadde Lykke hengende på slep og allikevel så hadde vi 650.000 i omsetning pr mnd fra april til juli. Hektiske dager, hektisk år.

Soler seg i glansen av pakker og utmattelse.

Vi er heldige som har en fantastisk flott og stor hage. Denne måneden gjorde det slik at vi hadde mindre tid til å gjøre ting med Lykke. Heldigvis hadde hun det kjempegøy med å teste ut sine gå og løpekunnskaper. Livet var bekymringsfritt og herlig!

Slik så det ut hjemme hos oss. Eller det vil si de 2 dagene i måneden det var ryddet. 🙂

I tillegg til dette hadde jeg startet prosjekt campingvogn. Vi hadde nemlig kjøpt oss en campingvogn som skulle pusses opp. Jeg insisterte på at den skulle stå klar til åpning. Det vil si 1 mai. Min pappa, Lykke og jeg reiste ned 2 ganger i uken nesten hele april for å male, tapetsere og dekorore, i tillegg til å sende avgårde pakker. Vi klarte det nesten 🙂 Forteltet sto klart hvertfall, så avslutter vi med det 😉

Campingvognen kommer forøvrig snart til salg.

Om du har regnet riktig så blir det mai neste måned, men før dere får se mai, så er det på tide å vise dere litt bilder fra vår lille chartertur på Gran Canaria.

Coming up!

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest