Stavern, neste år blir det du og jeg!

Fra sommerfugler i magen til bare en vond klump..

I går var dagen kommet.

Endelig skulle vi by på det vi trodde ville bli ett av våre prosjekt for 2017. Midt i Stavern sentrum! Eiendommen hadde ligget ute for salg i over 1,5 år. Banken var endelig med, og vi var klare!

Stavern, neste år blir det du og jeg!

Planen var å åpne en moderne, nytenkende og lekker butikk som skulle ha åpent hele året. Her gledet jeg meg til å vise dere vårt konsept på en litt annerledes måte enn vi kan gjøre på nett.

I går våknet jeg med sommerfugler i magen. Dette var altså dagen alt skulle falle på plass.

Men så gikk det skeis. Skikkelig skeis! Vi la inn ett bud, og ut fra det blå dukket det opp en annen budgiver. Ikke det vi forventet etter at eiendommen hadde ligget ute for salg så lenge.

I går fikk jeg oppleve at drømmen jeg har hatt så lenge gikk tapt. I dag sitter jeg med en bismak i munnen. At selger i tillegg foreslo at vi kunne leie eiendommen av ny kjøper tør jeg rett og slett ikke skrive hva jeg mener om.

Etter litt ettertanke så prøver jeg å se positivt på dette. Neste år skal vi flytte inn i ny bolig, og uten dette prosjektet her, så har jeg plutselig tid til å følge opp oppussingen på en helt annen måte.

Vi skal også flytte lageret til nettbutikken inn i nye lokaler ved Holmejordet, rett utenfor Stavern. Der har nå Tom sagt at jeg kan få hans kontor. <3

Det jeg kanskje kjenner mest på i dag er at jeg ikke ønsket å skuffe dere. Alle dere som har sendt hyggelige meldinger og ord om hvor glade dere var for at det muligens snart ville dukke opp en butikk.

Det var tydeligvis ikke meningen akkurat nå. Er fortsatt lei meg for dette, og det tar nok litt tid å svelge. Jeg ønsket så inderlig å gjøre noe godt for vår nye by. Lage litt liv og røre. Være en del av lokalsamfunnet. Trekke folk til Stavern selv utenfor sesong..

Vil uansett bare si tusen takk til alle dere som støtter oss, handler hos oss og gjør vår jobb ekstra fin!

Det kommer nye muligheter. Kanskje ikke i Stavern, men jeg lover at konseptet Nordiske Hjem som butikk vil dukke opp. Vi trenger bare å finne det rette lokalet…

 

6 Comments
 • Lene

  15. desember 2016 at 11:59 Svar

  Er virkelig lei oss for det! Vi hadde gledet oss skikkelig til å få dere hit til Stavern ❤️ Men det ordner seg alltid, bare vent å se!!! Gleder oss uansett å få dere hit!! Klem fra oss i Superkid

 • Ine

  15. desember 2016 at 12:48 Svar

  Så trist at dere ikke fikk oppfylt den drømmen nå.
  Hodet opp og blikket frem❤ Plutselig dukker det opp en ny og enda bedre mulighet ❤🍀🌸,og det gleder vi oss til. klem

 • Cecilie

  15. desember 2016 at 13:36 Svar

  Dette var leie nyheter Kine😕 Men jeg er helt sikker på at det vil by seg nye muligheter for flinke folk som dere! Blir uansett flott å få dere til Stavern! Klem😊

 • Cathrine

  15. desember 2016 at 13:50 Svar

  Å nei – det var dumt 😐 Hadde gledet meg! Men det dukker opp andre muligheter – andre lokaler 🙂

 • Susanne

  15. desember 2016 at 15:43 Svar

  Andre veier venter dere, og når det faller på plass vil du se at det selvfølgelig var meningen! ❤️

 • Ellen

  15. desember 2016 at 17:29 Svar

  ❤️

Post a Comment

Pin It on Pinterest