DREAM HOME

Som de fleste har fått med seg så har vi kjøpt nytt hus!

Oppussing på agendaen denne gangen også? Så klart! Tror ikke det spiller noe rolle om vi hadde kjøpt ett nybygg eller en gammel rønne. Vi hadde garantert pusset opp uansett. For meg er det viktig å få min egen touch på hjemmet vi skal bo og tilbringe masse tid i.

Denne gangen skal det planlegges. Planlegges nøye. Men foreløpig er det bare en hel masse ideer inne i hodet mitt. Stilen vil nok endres litt, nok en gang. Men det vil fortsatt være oss.

Jeg har falt pladask for dette kjøkkenet fra Reform. Det er designet av Norm Architechts, men selve skrogene kjøper man på Ikea. Hva synes dere?

reform_norm_1

Reform Kitchen Norm Architects

Vi har 3 etasjer i huset vi har kjøpt, og i hovedetasjen har vi vinduer over hele den ene siden. Vi har en peis som må jevnes med jorda. Den er altfor stor. Men kanskje dette kunne ha vært noe.. Drømme drømme..

030515_1

Bildet er lånt fra bloggen til Elisabeth Heier.

Også er det badet da.. Her er jeg helt i villrede. Også har vi nemlig 2 bad som må pusses opp. Her kjenner jeg at det lukter svidd av visakortet for å si det sånn. Dette bildet er fra Studio Pepe. Hva synes dere om dette som ett master bathroom?

6-ot

Så har vi Lykke sitt bad da. Hun må dele med gjestene. Her ser jeg for meg marmor, svart og messing. Men det er foreløpig umulig å finne noen bilde av eksakt det jeg vil ha.

Lykke vil også få sin egen stue. Noe hun sikkert vil sette stor pris på når hun blir litt eldre. Foreløpig skal dette bli kose og lekestua. Har en ganske god følelse av at det vil bli hvitt med en vegg i Deco pink fra Jotun Lady, og kanskje noen grønntoner.

Også er jeg fast bestemt på at hun skal få en klatrevegg i stua! Det skal være lekent, gøy og delikat.

d9b347ec0175960a5b3201a1d9945c7e

Vi har nesten 400 m2 å innrede så her må vi tenke både kreativt og smart. Hvis ikke kan dette fort bli veldig dyrt 😉

Og ikke nok med det. Det fulgte med en ekstra tomt til huset. Det er ett fjell som ligger inntil huset, og fra toppen av fjellet så ser man havet. Tenk å starte dagen der oppe.

Kanskje i en slik en..

getimage-ashx

Bildet er lånt fra Add a room.

Så det er masse å tenke på, og dere skal få være med på hele prosessen. Rom etter rom. Vi overtar huset først 15 mars 2017. Men 15 mars 2017 sparkes det i gang. Vi skal være inne i huset til sommeren! Har dere noen gode ideer, forslag, tips, eller kjenner dere noen dyktige håndverkere i Staverns området som vil være med på moroa? Hyl ut!

Dette blir spennende 🙂

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest