Dancing queen

Dancing queen

Dancing queen

Hver dag var det parade med Bamse og Thomson ved bassenget. Lykke lærte seg fort rutinene og sto klar som ett egg kl 16! Da gikk hun rundt bassenget, stilte seg opp for å ta bilder. Og danset. Masse!

Etterhvert ble hun også tøff nok til å ta high fives med Bamse & Thomson.
img_1329

Så var det på´n igjen kl 19:45 med disco. De som jobbet der var superflinke, og hvem ville trodd at jeg også skulle synes at dette var gøy. Lykke sto foran scenen hver dag, eller på scenen. Lurer på hvem hun har dette fra. Mamma´n er langt i fra noen danseløve! Lykke fikk lov til å være våken så lenge hun ville, men etter en time med intens dansing så var hun helt knekt, hver eneste dag.

img_1390

Hun har forresten hatt sin første crush. Ikke i en på samme alder, men i en 20 år gammel gutt som het Anni! Han var servitør på hotellet, og hver gang hun så han, så prøvde hun å smile sitt fineste smil. Når han vinket til henne lo hun en flau og nervøs latter. Forsvant han så ble hun lei seg. Så utrolig morsomt å se! Prøvde å få tatt ett bilde av de sammen, men da ble hun alltid nervøs og ville tilbake til meg igjen. Så den første kjærligheten får være med minnet..

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest