Copenhagen

Business and pleasure!

Vi vært en kjapp tur innom North Modern messen i København. Fikk møtt solstrålene fra Pure Agency! De er virkelig gode som gull!

Ble guidet i gjennom alle de deilige høstnyhetene fra Ferm Living! Så mye fint! Det kommer en bloggpost om favorittene senere! Hvordan begrense seg..

Tom i kjent stil. Akkurat oppdaget instastory ;)

Tom i kjent stil. Akkurat oppdaget instastory 😉

Ellers har vi vært på innkjøp hos Muuto! Elsker showrommet deres! Kunne bodd her. Kanskje litt folksomt, men innmari fine møbler da.
Copenhagen Muuto

Vi var også med på feiringen av Muuto sin 10 års bursdag! Hurra! Disse folka vet hvordan man arrangerer en fest altså. Dette mistenkte jeg på forhånd, så kameraet fikk dessverre ikke bli med. Litt dumt for her var det mange visuelle karameller altså. Beste fingermaten fra restaurant Bodil, kaker servert på framed mirrors, is med gin-smak og drinker fra en annen verden. Møtte også noen supersøte folk fra blant annet butikkene @husinord og @manistudio <3

Den kommende dagen måtte det repareres! Flaks for oss så var det Copenhagen Food Festival samme weekend som vi var der! Og er det noe vi elsker så er det god mat og drikke. Vi tok turen inn Kødbyen og drakk de deiligste drinker, på dagtid, i solen! Livet altså. Klinker til innimellom!

Copenhagen Kødbyen

Deretter tok vi turen på matmarked. Masse lekre farger og smaker! Noen ler kanskje av at jeg har tatt bilde av grønnsaker, for de som kjenner meg vet at det dessverre ikke spises så altfor mye grønnsaker her hjemme. Men hei.. Er de ikke fine?!

Copenhagen Food festival

Copenhagen Food festival

Vi har også besøkt Papirøen. Anbefales! Elsker denne mathallen. Her har Norge noe å lære altså!

Eller har vi bare spist, slappet av, drukket god vin og funnet masse herlige nyheter til butikken!

Følg med videre..

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest