Behind the Scenes - Black friday Edition

Behind the scenes – Black friday edition

Ja, da var black friday over for denne gang!

Jeg er fortsatt helt i sjokk. Riktig nok har jeg jobbet lenge med at dette skulle bli en skikkelig morsom og bra shoppingfest, men at det gikk sånn som det gikk.. Det kunne jeg aldri ha forventet.

Jeg var skikkelig nervøs denne gangen. Hva om noe gikk galt.. Det gjorde det jo nemlig i 2015! Da krasjet siden i det klokken ble 00:00, og den gangen gikk det skikkelig utover vår lagerbeholdning.

I år satt jeg med hjertet i halsen da klokken slo tolv. Denne gangen hadde jeg nemlig overlatt dette til noen andre. Og til dere som var innom siden vår akkurat da. Noen som fikk med seg hva som skjedde..? Den kræsjet igjen. Denne gangen utenfor mine hender.  Heldigvis ble siden stablet på beina raskt igjen, og jeg kunne få tilbake fargen i ansiktet.

Selv med en litt trøblete start, så ble dette til en helt sinnsykt bra dag. Jeg har egentlig ikke ord.

Vi har jobbet beinhardt siden første ordre tikket inn, og frem til nå. Målet er å bli ferdig med alt i løpet av uken. Da får alle pakkene sine i goooood tid før jul, og vi håper alle blir fornøyde til tross litt lengre leveringstid.

Behind the Scenes - Black friday EditionBehind the Scenes - Black friday EditionPakker i solnedgang. Kanskje en av disse er din pakke..?

img_5441 Best å gjemme seg litt når en ser at det er så mye pakker som skal hentes 😉

Behind the Scenes - Black friday Edition

Etter 30 minutter med hardt arbeid var bilen full. Det du ser her er ca 2/5 deler av pakkene fra Black Friday. Så vi blir ikke arbeidsledige med det første.

Behind the Scenes - Black friday EditionFull semitrailer på vei til deg!

Dette er gøy!! Og litt slitsomt 😉

2 Comments
  • Ine

    1. desember 2016 at 04:23 Svar

    Jag fikk min levert på døra i går kveld ❤

    Barna ble kjempefornøyde med den lille overraskelsen inni, og en til hver attpåtil🍬🍬

Post a Comment

Pin It on Pinterest