2års feiring og blogg!

2 år og blogg

Nå er det endelig på tide å bli bedre kjent!

Og dette gleder jeg meg til!

Her vil jeg gjøre det jeg kan for å engasjere, inspirere og overraske! Dere skal få følge livet til en mamma, en gründer, en som ønsker å lykkes, til tross for at det krever store blå poser under øynene!

For livet som gründer er ikke alltid en dans på roser dere. Til dere som hygget dere i mamma-permisjonen deres.. Åh hvor misunnelig jeg har vært! Når jeg drømte om å sove litt til eller drikke chai latte på cafe´, så var realiteten en helt annen. Jeg vugget Lykke i den ene armen mens den andre armen hamret løs på tastaturet. Lykke satt gjerne i pappesker og lekte imens jeg pakket bestillinger. Hun har vært med på jobb fra hun var ett par dager gammel. Tidlig krøkes som man sier.

På bloggen vil du altså få ett innblikk i det virkelige liv, men dere som allerede kjenner meg gjennom sosiale medier forstår at den allikevel vil bli visuelt vakkert pakket inn.

“Ingen har det ryddig hjemme hele tiden. Man kan ikke bo sånn! Hva gjør du om datteren din søler?” Dette er ting jeg ofte hører. Vet dere hva? Noe som sikkert dere synes er litt deilig å høre. Vi har det ikke ryddig hele tiden. Det tilhører egentlig sjeldenhetene. På veggen på kjøkkenet har jeg en syltetøy-flekk. Den har vært der i 4 måneder. Synes egentlig at den er litt sjarmerende, fordi det er min datter som har laget den. Vårt hjem har massevis av sjel. Og om det er litt rot her og der så spiller det ingen rolle. Jeg tar bare sats og dytter det bort når jeg tar bilder 😉

Denne uken så har jeg samarbeidet med flere av våre leverandører og de har lyst til å gi mine lesere massevis med herlige premier! Hver dag i en hel uke så vil det bli lagt ut nye giveaways, og den første finner dere i forrige innlegg!

Som om ikke det er nok så feirer vi 2 år i butikken! Hurra meg rundt!! 2 år altså! På 2 år har vi bygget opp en butikk som jeg med stolthet kan si at er Norges raskest voksende interiørbutikk på nett! Blås i jante-loven. Jeg tar av meg hatten, jeg. For det har vært 2 tunge år! Men 2 helt sinnsykt gøyale år også!

Og takk til dere som har vært med på ferden. Gjennom butikkens voksesmerter og barnesykdommer, men også på suksessen. Dere skal selvsagt få en rabattkode i dag!! Den gjelder kun i dag og i morgen den 30 september. 15 % rabatt på hele butikken. Gjelder ikke Muuto.

Bruk koden: hurra  

Da avslutter jeg selv her! Med hurra, hurra, hurra!! Og velkommen!

blogglansering

blogglansering

blogglansering

 

6 Comments
 • Xaterita

  29. september 2016 at 20:57 Svar

  Bra skrevet og lykke til som blogger frøken 🙂
  Gratulerer med 2 år med nordiske hjem og masse lykke til videre 🌸
  Flotte bilder av deg 💕

  • Kine Vinje

   30. september 2016 at 08:53 Svar

   Tusen takk! <3
   Du er bra snill!

 • May Karlsen

  30. september 2016 at 06:55 Svar

  Gratulerer med 2-års dagen 🙂
  Føler nesten at man kjenner fine Lykke gjennom bilder på Instagram, og det er så gøy 🙂

  Kos dere masse!

  • Kine Vinje

   30. september 2016 at 08:58 Svar

   Tusen takk 🙂
   Bursdag er gøy! Har feiret med pølser og kaker.
   Lykke fikk en bit sjokolade. Det var stor stas!
   Håper du ønsker å følge med videre 🙂
   Klem

 • May Britt

  30. september 2016 at 14:03 Svar

  Eg er også nødt til å gratulere! Eg har fulgt deg, familien din, heimen din, butikken din ..ja, heilt frå starten. Hovedsakleg for inspirasjon, men nå også som det stedet eg foretrekker å handle møblane og interiøret mitt. Og grunnen til det sistnevnte er, ganske enkelt, at den miksen du har klart å få til med å blande det personlege og det profesjonelle (uten at det blir privat, og uten at det blir kleint!) er ganske unik.
  Det er mange som prøvar på det samme, men ingen har fått det til slik som du. Ein merkar at ein heiar litt på deg, og derfor vender ein tilbake. Og når utvalget er så godt og servicen optimal, så er det igrunn ingenting å lure på.

  I tillegg er du jo lokal, tommel opp for det! Det er jo flaks for meg, håpar uansett alle andre også støttar opp om deg. Det er jo ingen grunn til å klage på leveringstider heller, så.. 🙂

  Eg følte veldig for å sei dette til deg, til dykk. Eg kan bare såvidt forestille meg mengden arbeid som ligg bak.
  Og det passa jo så godt ettersom det var bursdag! Så gratulerer så masse med dagen. Måtte det bli mange og gode. Vit at dykk inspirerer, på fleire vis.

  Eg vil også takke ydmykt for rabattkode. Den vil bli brukt, tru meg!

  Helsingar frå trofast (og inspirert!) kunde og fan

  • Kine Vinje

   1. oktober 2016 at 10:14 Svar

   Nå ble jeg oppriktig rørt <3
   Dette er den fineste kommentaren jeg noen gang har fått.
   Det her, det gjorde virkelig min dag!

   Jeg setter så stor pris på det!
   Hurra!
   Tusen takk for at tar deg tiden til å skrive en slik melding.
   Du aner ikke hvor mye det betyr!

Post a Comment

Pin It on Pinterest