2016 oppsummeres <3

1 januar 2017…

Velkommen skal du være! Tenk at nok ett år har passert. Dette året har vært ett av de mest begivenhetsrike årene i mitt liv. 2015 toppa vel kanskje kaka med at Lykke kom til verden, men jeg må si at 2016 er veldig nærme.

Som alle andre bloggere tenkte jeg at jeg skulle smekke i sammen en slik liten årskavalkade. Ja, jeg begynte jo ikke å blogge før i september, så her kan du bli litt ekstra godt kjent med oss bak Nordiske Hjem.

Oppturer og nedturer. Akkurat som alle andre år. Dette året kan vel summeres med flest oppturer for vår del, for politikk skal jeg ikke begi meg inn på.

Som tidligere nevnt så har det skjedd ekstremt mye dette året, så denne lille kavalkaden blir delt opp, og vi starter ikke overraskende nok med januar!

Se opp for mobilbilder med litt dårlig kvalitet…

 

JAN 2016

Vi ønsket det nye året velkommen fra hytta på Norefjell.

Bare oss 2 og en bitteliten jente i altfor stor dress.

Januar skulle vise seg å bli hektisk, men på en veldig god måte. Masse reising!

Første uken i januar reiste jeg på min første “ferie” uten barn. Bare min bestevenn og jeg. Her var det sikkert noen som hevet ett øyebryn eller to for min reisepartner het Håvard. Vi har vært venner helt siden jeg var 16 år, og selv om man ikke ser hverandre så ofte så er det så utrolig koselig når man først sees! Turen gikk til Berlin hvor vi drakk altfor mange flasker vin, bodde på hipster-hotell, gikk på museum og jeg fikk lov til å leke 25 år igjen, i en liten helg.

Interiøret hjemme hos oss så slik ut i januar:

Så sto neste by på lista. Denne gangen i jobbsammenheng.

Men så er jeg så heldig at han jeg jobber med deler jeg også seng med, så da var det jo ikke feil med en liten tur på innkjøpsmesse i Paris!

Obligatorisk selfie foran en gammel bygning.

Dette var vår første tur borte fra Lykke. Det er rart når man er borte fra det lille barnet så snakker man jo nesten ikke om annet. Vel, vi koset oss også altså. Vi bodde i Pigalle. Tidligere kjent for lettkledde damer og show.. I dag rommer det de hippeste restauranter og klubber. Etter 4 dager med god mat, interiør og godt selskap var det på tide å komme seg hjemover, trodde vi. Men nei.. Denne jenta her hadde booket flybillettene til feil dag, og det var totalt fullbooket. Vi ble pent nødt til å reise tilbake til Paris for en ekstra natt. Heldig tenker dere. Så feil kan man ta, for dagen etter var det total taxistreik i Paris. Opptøyer, trafikk-korker, og vi endte til slutt opp med å gå langs motorveien mot flyplassen. Men vi kom oss hjem! Til Lykke <3

Så var det på tide å avslutte januar. Helt på tampen av måneden så dro vi inn til Oslo. Hele gjengen. Lykke ble med på møte hos Design Letters, og her ser dere at hun er godt i gang med å teste produktene. Lykke var fornøyd, vi var fornøyd, og i dag kan vi skryte av at vi er de i Norge med størst utvalg av Design Letters.

Så til en ekstra deilig avslutning på måneden..

Vi ble kåret til “Årets interiørbutikk på Instagram” av Boligpluss! Hele gjengen opp på scenen, for dette var alle tre en del av!

Følg med oss videre på 2016 ferden.. Og 2017 såklart!

No Comments

Post a Comment

Pin It on Pinterest